Datum objave: 27. Svibanj 2017

Organizitaorica i sudionice natjecanja Miss Mamma pomažu u prikupljanju novca za liječenje Željke Štokić

Diana Ferić
Diana Ferić

Humanitarnoj akciji prikupljanja novčane pomoći za liječenje Šibenčanke Željke Štokić kojoj je dijagnosticiran tumor u zdjelici i može ga se operirati samo skupom radiokirurškom operacijom, što joj je jedina nada, priključila se i Šibenčanka s talijanskom adresom Maja Gnjidić. Ona je lani u Šibeniku organizirala izbor Miss Mamma na kojem je, unatoč teškoj bolesti i nadljudskim bolovima koje trpi, sudjelovala i Željka. Priključuju su se i sudionice tog natjecanja. Tako je akademska slikarica Maja Vukina Bogović, koja je lani na tom natjecanju pobijedila u kategoriji mlađih natjecateljica, naslikala Audrey Hepburn i na internetu organizirala aukciju za kupnju te slike. Prihod od prodaje uplatit će za Željkino liječenje:

 

„Prije godinu dana na izboru za Miss mamma upoznala sam predivnu Šibenčanku Željka Štokić za koju sam kasnije saznala da se bori već godinama s opakom bolešću. Sada sam upoznata da je borba žestoka i da treba našu pomoć. Neću duljiti već odmah pozvati sve vas da skupimo sredstva jednom aukcijom. Tko ponudi najviše do 1.6.2017. u ponoć, dobiva od mene sliku na platnu formata 70x50cm - Audrey Hepburn. Najbolji ponuđač će uplatiti sredstva na Željkin račun. Slika je bila izložena povodom Dana žena na izložbi "Voglio una donna" u Zaboku. Željka mi smo uz tebe i jedva čekam da se družimo u rujnu!“, napisala ja ne svom Facebook profili Maja Vukina Bogović.

 

Donacije u skladu sa svojim mogućnostima možete uplatiti na žiro račun: Željka Štokić HR2623900013102276004 model: 00 pbo: 22600955445 ili na devizni:HR9223900013221508089
 

Iz kategorije: Vijesti