Datum objave: 27. Svibanj 2017

Pomoć za Željku Štokić prikuplja se na NARAnčastom danu u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Zahvaljujući inicijativi Majde Ivande, predsjednice Udruge „Izvor ljubavi“ iz Šibenika na današnjem „NARAnčastom danu“, Danu otvorenih vrata šibenskih udruga civilnog društva koji se održava u Narančastoj zgradi, i na tom se događanju prikupljaju novčani prilozi koji će biti uplaćeni za liječenje naše hrabre sugrađanke Željke Štokić  koja se već 13 godina bori s malignim oboljenjem, a kako bi preživjela nužna joj je operacija koja stoji 150 000 kuna.

 

„ Čim sam čula priču o Željko i njezinoj čvrstoj želji da se ne preda toj teškoj bolesti odmah sam reagirala i predložila Martinu Mrši iz udruge Mladi u EU da se uključimo u tu akciju“, kaže Majda Ivanda.

 

„NARAnčasti dan“ organizirala je upravo udruge „Mladi u Europskoj uniji“ u suradnji s udrugom Š.U.M. kako bi građane upoznali su radom civilnog sektora u Šibeniku, upravo u ovom tjednu kada se u cijeloj Hrvatskoj održava Dan otvorenih vrata civilnih udruga. Cilj im je i na jednom mjestu približiti sve udruge građanima kako bi ih zainteresirali i za volontiranje u njima, ali i pokazati da je civilni sektor u Šibeniku vrlo aktivan.

Na toj manifestaciji sudjeluju brojne šibenske udruge poput Udruge slijepih i slabovidnih, Izvora – a ljubavi, kamenčića, Autore do Š.U.M. –a te društva sportske rekreacije Forca i Planinarskog društva sveti Mihovil. Pridružila im se i Mirjana Žurić, pročelnica Ureda za društvene djelatnosti Grada Šibenika sa suradnicima.

Iz kategorije: Vijesti