Datum objave: 14. Svibanj 2017

Pauk i Burić posjetili šibensko rodilište povodom Majčinog dana i Dana sestrinstva

Diana Ferić
Diana Ferić

Povodom Međunarodnog dana sestrinstva i Majčina dana koji se obilježavaju u ovom tjednu, župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk i gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić, u pratnji predstavnica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Šibensko-kninske županije posjetili su danas šibensko rodilište.

Župan i gradonačelnik čestitali su medicinskim sestrama njihov dan i darivali ih tortama i buketima cvijeća, a novopečenim majkama čestitali su današnji Majčin dan poklonivši im prigodne okvire za fotografije njihovih beba.

„Danas smo ovdje kako bismo odali priznanje svim našim medicinskim sestrama koje vrijedno, odgovorno i požrtvovno rade svoj posao koji nije nimalo lak. Čestitamo im njihov dan, a čestitamo i današnji Majčin dan svim našim majkama koje rade najteži i najljepši posao na svijetu.“, kazali su župan Goran Pauk i gradonačelnik dr. Željko Burić prilikom današnjeg posjeta šibenskom rodilištu.


Župan i gradonačelnik rodilište su posjetili u pratnji predsjednica županijske i gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a, Anite Aužine i Radojke Danek i tajnice ŽO ZŽ „Katarina Zrinski“ Mirande Rajković, koje su i organizirale ovaj posjet.
 

Iz kategorije: Vijesti