Datum objave: 10. Listopad 2016

Prema odluci stručnog glazbenog vijeća: Šibenčane će u 2017. godinu uvesti Massimo

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Massimo Savić uvest će Šibenčane u 2017. godinu. Gradonačelnik Šibenika, Željko Burić već je potpisao ugovor prema kojemu će Massimo za novogodišnji koncert, 31. prosinca, u Docu, dobiti 140 tisuća kuna (plus PDV). 

 

Potvrdila nam je to Mladena Baran Jakelić, pročelnica Ureda gradonačelnika, uz napomenu da je to odluka tzv. stručnog glazbenog vijeća te da je i pitanje predgrupe gotovo riješena stvar no da će s tom objavom još malo pričekati. 

 

- Svaki dan se radi u na programu za prosinac za kada je planiran i Adventski sajam koji će biti u znaku 950. obljetnice i samo je pitanje dana kada ćemo krenuti s aktivnostima - kazala je Baran Jakelić, stavljajući naglasak kako Grad i dalje želi brendirati Sajam i učiniti ga prepoznatljivim diljem Hrvatske, međutim, blagdanskim programom u prosincu žele da se zabavi i domaće stanovništvo. 

 

- Znamo da kad završi turistička sezona da su šibenske ulice prazne pa ovako želimo da se napravi atmosfera na ulicama i van sezone, tijekom zimskih mjeseci - priznala je pročelnica Ureda gradonačelnika.

 

Ne sumnjamo kako će i ovaj izbor izazvati podvojena mišljenja Šibenčana. 

Iz kategorije: Vijesti