Datum objave: 04. Lipanj 2016

FOTO U Šibeniku održan prvi hrvatski izbor Miss Mamma

Diana Ferić
Diana Ferić

Lentu prve Miss Mama Italiana in Croatia, koja je večeras izabrana u Šibeniku, ponijela je 39 – godišnja Maja Vukina iz Klanjca, iz Krapinsko – zagorske županije, a radost su s njom na pozornici odmah podijelili i njezino dvoje male djece koja su je s obitelji bodrili u publici.


Sudjelovalo je 17 kandidatkinja, od toga pet iz Šibensko – kninske županije, a dvije su dobile posebne lente i to Ivona Tarle iz Vodica za svoj neodoljiv osmijeh i Željka Štokić. Među natjecateljicama bilo je žena različite struke od profesorica i službenica do upravljačica viljuškara.


O pobjednicama odlučivao je  šesnaesteročlani žiri kojem nije bilo lako donjeti odluku.


Kandidatkinje su tri puta izlazile pred publiku i žiri, a u jednom nastupu pokazale su svoje hobije i afinitete. Bilo je svega – od borilačkih vještina i joge, do ukrašavana dekupaž tehnikom, masaže, čitanja poezije, pjevanja, ali i izvođenja kemijskih pokusa.

 

Izvan konkurencije na pozornicu su, u kreacijama šibenskih butika, izlazile vedre i opuštene pobjednice na svim prošlim natjecanjima Miss Mama u Italiji, a modele su nosile i šibenske manekenke. U glazbenom dijelu nastupili su Nino Nimac i Vojo Marković te Gordana Pavić i Sanja Vrančić
 

Iz kategorije: Vijesti