Četvrtak, 12 Svibanj 2016 11:58

FOTO: Prometnica u centru grada pod vodom, iz šahtova izlaze uginuli štakori i smrad

Napisao: 
FOTO: Prometnica u centru grada pod vodom, iz šahtova izlaze uginuli štakori i smrad

Kiša koja od prijepodne pada na cijelom području Šibensko - kninske županije uvijek je najzanimljivija ona koja pada na području Šibenika, posebno to vrijedi za strogi centar grada, točnije Poljanu.

 

Koliko dugo taj nesretni gradski trg može poplavljivati zajedno s prometnicama koje ga praktički okružuju, teško je reći, no kiša koja je ovog četvrtka poplavila šibensku Poljanu svakako je nešto što gradska uprava ne bi htjela da turisti vide. 

 

Litre i litre kiše poplavile su trg, cestu, nogostupe. Automobili kao i pješaci probijali su se kroz valove kiše, a na pojedinim mjestima mogli su se vidjeti i uginuli štakori. Jedno od mjesta na kojem se mogao vidjeti jedan takav je ulaz u Obrtničku školu. 

 

Umjesto da kiša odlazi u šahtove, događa se da iz šahtova izlazi vodoskok, smeće, uginuli štakori i nesnosan smrad koji se širio tim dijelom Šibenika. 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!