Datum objave: 04. Veljača 2016

Europski tjedan promoviranja startup kulture u Šibeniku, Zagrebu i Rijeci. Pogledajte kako je bilo.

Šibenik News
Šibenik News

 

Šibenik se priključio Startup Europe Week-u, europskom tjednu promoviranja startup kulture, inicijativi koja se na poticaj i uz financijsku podršku Europske komisije u prvim danima veljače organizira u dvjestotinjak europskih gradova i 40 zemalja. Startup Europe Week, osim u Šibeniku, obilježava se u još dva hrvatska grada - u Zagrebu i Rijeci.

Predavanje na temu razvoja startup kulture održalo se u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića, a sudeći po posjećenosti, privuklo je pažnju brojnih Šibenčana.

Svoja iskustva i znanja prenio i Keith Bradley, koji trenutno u Chicagu razvija vlastitu konzultantsku tvrtku Intrinsyc za razvoj i unapređenje poslovanja. Bradley je vodio jedan od najvećih tamošnjih tehnološko-inovacijskih centara i coworking prostora, a u američkom IT sektoru radi već 16 godina.

U okviru jučeršnjeg predavanja govorio je i Šibenčanin sa zagrebačkom adresom Hrvoje Bujas. Okupljenima je prezentirao vrijedna iskustva kao suosnivač vodećeg domaćeg portala grupne kupovine Crno jaje te hrvatske tražilice za nekretnine GoHome.

 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3