Četvrtak, 04 Veljača 2016 14:39

Europski tjedan promoviranja startup kulture u Šibeniku, Zagrebu i Rijeci. Pogledajte kako je bilo.

Napisao: 
Europski tjedan promoviranja startup kulture u Šibeniku, Zagrebu i Rijeci. Pogledajte kako je bilo.

 

Šibenik se priključio Startup Europe Week-u, europskom tjednu promoviranja startup kulture, inicijativi koja se na poticaj i uz financijsku podršku Europske komisije u prvim danima veljače organizira u dvjestotinjak europskih gradova i 40 zemalja. Startup Europe Week, osim u Šibeniku, obilježava se u još dva hrvatska grada - u Zagrebu i Rijeci.

Predavanje na temu razvoja startup kulture održalo se u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića, a sudeći po posjećenosti, privuklo je pažnju brojnih Šibenčana.

Svoja iskustva i znanja prenio i Keith Bradley, koji trenutno u Chicagu razvija vlastitu konzultantsku tvrtku Intrinsyc za razvoj i unapređenje poslovanja. Bradley je vodio jedan od najvećih tamošnjih tehnološko-inovacijskih centara i coworking prostora, a u američkom IT sektoru radi već 16 godina.

U okviru jučeršnjeg predavanja govorio je i Šibenčanin sa zagrebačkom adresom Hrvoje Bujas. Okupljenima je prezentirao vrijedna iskustva kao suosnivač vodećeg domaćeg portala grupne kupovine Crno jaje te hrvatske tražilice za nekretnine GoHome.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!