Četvrtak, 10 Prosinac 2015 12:31

Adventsko selo u Đardinu spremno: Od sutra europske i domaće delicije, kuhano vino…

Napisao: 
Adventsko selo u Đardinu spremno: Od sutra europske i domaće delicije, kuhano vino…

 

Đardin ili perivoj Roberta Visianija pretvoren je u adventsko selo. U 15 lijepih zimskih drvenih kućica bit će mnogih gastro čarolija za Šibenčane i goste Šibenika. Sve se danas ušminkava i bit će spremno za otvaranje sutra. Park je lijepo ukrašen i trebao bi i ove godine biti dobro posjećen.

„Ukrasili smo drugačije nego prošle godine. Mislim da se dobro uklapa u cijelu blagdansku sliku Šibenika. Noću će lijepo svijetliti, sve ostalo je na našim građanima da dođu i vide kako to izgleda“, rekao je dizajner ukrašavanja Đardina Borko Čelar.

Što se ponude tiče ni ona neće biti bez iznenađenja. Osim tradicionalnih delicija kuhang vina i kobasica organizator priprema i neka iznenađenja koja se još uvijek ne otkrivaju.

„Reći ću samo da se radi o europskim jelovnicima, odnosno europskoj gastro ponudi što, mislim i priliči gradu kakav je Šibenik. Neću otkriti o čemu se konkretno radi, neka naši sugrađani dođu i vide“, kaže koordinator „akcije Đardin“, Zoran Erak.

Ove godine zadovoljni smo ukrašenim gradom. Đardin je značajan dodatak lijepoj blagdanskoj slici Šibenika. Vrijedi napraviti đir, a usput se malo družiti i osladiti.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!