Datum objave: 07. Prosinac 2015

Divovski baloni u uskoj Kalelargi: "Svaka čast za trud ali malo djeluje kao cirkus"

Šibenik News
Šibenik News

 

"Svaka čast za trud ali malo djeluje kao cirkus", rekao je stanovnik Pekarske ulice ugledavši ukrašenu Kalelargu ogromnim crvenim balonima i zelenim trakama koje se spuštaju nisko prema pločniku. Još uvijek vise i zastave koje najavljuju Šibensku regatu krstaša, pa sve zajedno izgleda pretrpano rekvizitima. Tvrtka Pectus trudi se po narudžbi Gradske uprave efikasno završiti posao. Čisto nas je zanimalo tko odabire ili kreira ukrase za cijenu od 80 tisuća kuna koliko košta ukrašavanje Šibenika.

"Osoba iz Gradske uprave odabire ukrase koje želi da budu postavljeni na gradskim trgovima i ulicama", dobili smo kratak telefonski odgovor iz Pectusa.

Šibenik noću lijepo svijetli, a prolaznike i građane koji žive u ili u blizini Kalelarge pitali smo što misle o velikim crvenim balonima i trakama koje nametljivo ulaze u zračni prostor ulice.

"A nama nije dobro kad se okiti, pa nam nije dobro kad se ne okiti. Neka stoji. Važno je da se zna zašto je tu", rekla nam je prolaznica.

Ljudi iz Pectusa marljivo se trude dovršiti posao. Jutros je njihov kamion- dizalica bio bliže Poljani. Ukrašena je i zgrada kazališta.

Iz kategorije: Vijesti