Datum objave: 04. Prosinac 2015

Karamarko i Petrov od 15 sati razgovaraju u Šibeniku "u četiri oka"

Diana Ferić
Diana Ferić

Tomislav Karamarko i Božo Petrov sastali su se, kako je Mosta i najavio na svojem Facebook profilu u 15 sati. Karamarko je u prostorije HDZ –a u Šibeniku stigao već u 14 sati i 30 minuta i to sam. Dočekao ga je Nediljko Dujić, predsjednik Županijskog HDZ a. Karamarko je Ležerno obučen pa se po tome možemo suditi o karakteru sastanka. Petrov je stigao točno u 15 sati. Ispred prostorija HDZ –a su i lokalni dužnosnici HDZ –a i partnerskih stranaka, ali Karamarko i Petrov razgovaraju u četiri oka. Niti jedna od njih nije dao izjavu novinarima. Izjave su predviđene nakon sastanka za koji se se ne zna koliko će trajati. Predstavnici MOST nezavisnih lista napisali su na svom profilu da je riječ o usuglašavanju stavova s Domoljubnom koalicijom.
S koalicijom Hrvatska raste nije bilo razgovora o individualnom sastanku s obzirom na to da su odmah prihvatili dolazak na zajednički sastanak u ponedjeljak, u 12h, objasnili su.

Nije poznato zašto su za mjesto sastanka Karamarko i Petrov odabrali baš Šibenik i sjedište Županijskog HDZ –a.

 

Mnogima je zvuči misteriozno zašto uopće jug Hrvatske. Božo Petrov je iz Metkovića i ne može svaki dan trčkarati za Zagreb', kazao je jutros novinarima u Zagrebu Mostov Ivan Lovrinović, pa im je valjda Šibenik bio zgodan jer se nalazi a pola puta.
 

Iz kategorije: Vijesti