Datum objave: 07. Listopad 2015

Udrugama "Kamenčići" i "Izvor ljubavi" danas donirana sredstva prikupljena na Ribarskoj fešti

Šibenik News
Šibenik News

 

Jutros su uredu TZ grada Šibenika dogradonačelnik Nikica Penđer i direktor TZ-a Dino Karađole uručili čekove na iznos od 2.500 kn udrugama „Kamenčići“ i „Izvor ljubavi“ tj. njihovim voditeljicama Sonji Ninić Ševo i Majdi Ivandi .

Sredstva su prikupljena na „Ribarskoj fešti“ u organizaciji TZ-a i Grada Šibenika koja je održana 12.09. u gradskom predjelu Dolac gdje se je po simboličnim cijenama prodavala riba i školjke za pomoć navedenim udrugama.

"Ovim simboličnim činom želimo naglasiti humanitarni karakter održane manifestacije na koju se je odazvao veliki broj naših sugrađana te dodatno promovirati i istaknuti rad ovih neprofitnih udruga koje prvenstveno pomažu djeci i mladima s teškoćama u razvoju." kazao je Dino Karađole.

Predsjednice udruga su se velikodušno zahvalile na ovim simboličkim donacijama i rekle kako je svaka pomoć sa strane itekako dobro došla. Kamenčići će ih iskoristiti za materijal za rad sa svojim štićenicima, a Izvor Ljubavi za dodatno uređenje novo dobivenog prostora u "Plavom neboderu".

Iz kategorije: Vijesti