Datum objave: 21. Rujan 2015

Tri prometne nesreće u tri dana koje su skrivili motociklisti, jedna s poginulom osobom

Diana Ferić
Diana Ferić

Motociklist je danas oko 9 sati na cesti kod Kauflanda naletio na pješaka i teškog ga ozlijedio, priopćila je jutros policija.Motociklisti su bili sudionici još dvije prometne nesreće proteklog vikenda od kojih je jedna s tragičnim posljedicom.

U prometnoj nesreći koje se dogodila 18. rujna oko 20.45 sati u Šibeniku u Ulici 113. šibenske brigade HV-a, teško je ozlijeđen 21-godišnji vozač motocikla, koji je od zadobivenih ozljeda oko 22,30 sati preminuo u Općoj bolnici Šibenik.
Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 21-godišnji vozač upravljajući motociklom Piaggio Beverly, šibenskih registracijskih oznaka, u nepreglednom zavoju nepropisno pretjecao vozila ispred sebe pri čemu je izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i s motociklom pao na kolnik. Nakon toga vozač je uzletio ispod razine kolnika i tijelom udario u parkirani osobni automobil.

Jučer, 20. rujna oko 1,20 sati u prometnoj nesreći, koje se dogodila u Šibeniku na državnoj cesti D-8, teže je ozlijeđen 32-godišnji vozač motocikla, koji je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.
Do prometne nesreće je došlo kada je 32-godišnjak u alkoholiziranom stanju, upravljajući motociklom Honda šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izletio izvan kolnika i udario u kameno- zemljani usjek. Potom se od njega odbio i vratio na kolnik na koji je pao s motociklom.
 

Iz kategorije: Vijesti