Datum objave: 29. Kolovoz 2015

"Kolindiranje" novi hit na društvenim mrežama: mladi SDP-ovci se rugaju s predsjednicom

Šibenik News
Šibenik News

 

Forum mladih SDP Šibensko-kninske županije odazvao se jutros volonterskoj akciji uređenja okoliša u organizaciji Foruma mladih SDP Bilice. Na inicijativu povjerenika Foruma mladih SDP Bilice, Matea Kalika, volonterskom akcijom uređen je okoliš na cesti u Općini Bilice, od zaseoka Bure prema Vruljama.

Pohvale mladim socijaldemokratima na vrijednoj akciji, ali zanimljivije od volontiranja danas je fora s kojom se članovi Foruma mladih SDP-a rugaju s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. Naime, smislili su pojam "kolindiranje" a objašnjenje su dali su na društvenoj mreži Facebook: Kolindiranje‬ (hr.) - kad se slikaš bez veze i praviš se da radiš.

"Do pojma je očito došlo kontinuiranim "kolindiranjem", odnosno fotografiranjem bez veze, što je gotovo jedina stvar koju predsjednica Republike Hrvatske radi otkako je započela mandat" pojasnio nam je novi hit izraz Luka Nikpalj, predsjednik Foruma mladih SDP-a.

Tako su i mladi SDP-ovci pofotkali par slika iz volonterske akcije uređenja okoliša i postali na Facebook uz hashtag #kolindiranje. Nije puno trebalo da netko otvori i fan page na Facebooku na tu temu. 

"Nažalost, predsjednica nije jedina koja se "kolindira". Postoji još mnogo drugih primjera, ali o tome nekom drugom zgodom. Bilo nam je drago pomoći u akciji uređenja okoliša u Bilicama, pozivamo sve na volonterski angažman u društvu." kazao je Nikpalj za kraj.

Iz kategorije: Vijesti