Subota, 08 Kolovoz 2015 12:14

FOTO Svečano otvorenje Castrum bara podno tribina tvrđave sv. Mihovila

Napisao: 
FOTO Svečano otvorenje Castrum bara podno tribina tvrđave sv. Mihovila

 

Castrum coffe & more bar, tako se na društvenim mrežama reklamira novi ugostiteljski objekt smješten ispod tribina tvrđave sv. Mihovila. Sinoć se održalo i svečano otvorenje koje je, budući da je bilo otvoreno za javnost, privuklo velik broj posjetitelja. Lokacija koja je izvrsna sama po sebi, dodatno je obogaćena ne napadnom rasvjetom i sadržajem u minimalističkom stilu, što daje prostoru novu dimenziju i odličan ugođaj.

Svi posjetitelji mogli su kušati gastro ponudu hrane i pića, kao i koktele koje je pripremao majstor u miješanju koktela za šankom. Za glazbenu pozadinu cijele večeri bili su zaduženi klapa Sebenico i Stipica Širinić za DJ pultom.

Brojni Šibenčani iz različitih društvenih miljea našli su se tako za šankom ili za švedskim stolom novog bara, a od gradskih dužnosnika vidjeli smo samo Dina Karađolu, predsjednika Turističke zajednice grada Šibenika. Pomalo čudi izostanak drugih dužnosnika, barem dogradonačelnika Milete ili župana Pauka, koji inače ne propuštaju ovakva događanja.

U svakom slučaju, Castrum izgleda jako fino i odlično se uklapa u cjelokupni sadržaj novouređene šibenske tvrđave. A kako je izgledalo sinoćnje svečano otvaranje i tko je sve prisustvovao istom, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!