Datum objave: 02. Lipanj 2015

Stipe Petrina večeras u malom finalu Piramide: "Očekujen da se dobro nasmijen i zabavin ka i zadnji put"

Igor Bergam
Igor Bergam

 

U večerašnjem malom finalu Piramide primoštenski načelnik Stipe Petrina sjedit će nasuprot Mirele Priselac (Remi) članice grupe Elemental i Bore Grubišića saborskog zastupnika HDSSB-a. Petrina je od jučer u Zagrebu gdje je gostovao na lokalnoj Mreža TV, a danas se priprema za, kako on kaže, "revijalno-svađalačku emisiju". Na putu za Zagreb su i njegove kolegice iz Općine i članice Nezavisne liste, pravnice Hermina Nakić Crljen i Iris Ukić Kotarac, koje ga prate kao podrška u showu. Stipe nam kaže da su ovaj put "protivnici jači" i da očekuje teži put za pobjedu nego u prošloj epizodi Piramide.

"Sigurno da je Remi miljenica mlađe publike i dosta popularna kao reperica, s druge strane i Boro Grubišić ima svoju stranačku mašineriju iza sebe, tako da se ne opterećujem pobjedom. Cilj mi je prvenstveno da se dobro nasmijem i zabavim kao i zadnji put. Zafrkavat ću se na svoj i na tuđi račun pa šta bude" kaže Stipe Petrina dobro raspoložen prije snimanja.

Emisija Piramida na rasporedu je večeras u 20 sati na prvom programu HRT-a, a ako pobjedi, Petrina ulazi u finale emisije gdje ga čekaju dvoje pobjednika iz malih finala.

Iz kategorije: Vijesti