Četvrtak, 21 Svibanj 2015 10:47

Sinoć se na Brodarici još jednom sviralo za Rebeku, prikupljeno preko 50 000 kuna!

Napisao: 
Sinoć se na Brodarici još jednom sviralo za Rebeku, prikupljeno preko 50 000 kuna!

 

Još jedan humanitarni koncert za pomoć maloj Rebeki koja putuje na tešku operaciju tumora u SAD održao se sinoć na Brodarici u kafićima Fjaka i No Stress. Nastupali Show legende, Amigosi, Dišpet, Klapa sv. Florijan, Babalubam, KUD Primošten i 022 koji su svirali ispred više od tisuću posjetitelja koji su se odazvali ovoj hvalevrijednoj akciji. Preko 50 000 kuna skupljeno je od lutrija i pića, a cijeli iznos ide za pomoć 16-godišnjoj primoštenki. Humanitarnu akciju pod nazivom ‘See, feel act!’ organizirale su Meri Kardum, Nina Slamić, Matea Erceg, Marcela Rak i Petra Žižić.

"Prodale smo 600 lutrija s vrijednim nagradama naših sponzora u samo sat vremena. Prodavale smo piće na ulazu, a i vlasnik je obećao kako će uplatiti dio zarade od pića na račun za pomoć Rebeki. Jako smo zadovoljne akcijom i zahvaljujemo svima koji su pomogli da se skupi ovoliki iznos novca" zadovoljno nam priča Matea Erceg, jedna od organizatorica.

Koncertu su nazočili i rebekin otac Denis Radić kao i dogradonačelnik Danijel Mileta. Veliko bravo za vrijedne cure iz organizacije.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!