Datum objave: 28. Travanj 2015

Četiri šibenske učenice velikog srca opet skupljale pomoć za bolesnog Antu Mučića

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Četiri učenice srednje Medicinske škole u Šibeniku o kojima smo već pisali Sara Samodol, Tonka Lokas, Paula Bralić i Sunčica Šimunić, opet su pokazale kako imaju veliko srce i razumijevanje za pomoć najpotrebitijima. Opet su organizirale humanitarnu akciju za teško oboljelog 14-godišnjeg Antu Mučića iz Žaborića koji boluje od tumora na mozgu.

Ovog puta vrijedne srednjoškolke odlučile su pomoći Anti tako da su skupljale novac povodom njegove krizme koja je na rasporedu u nedjelju. Prošli vikend u crkvi Gospe vanka grada postavile su kutiju za donacije a akcija je prošla i više nego uspješno!

"U nedjelju tijekom četiri mise, koliko ih je bilo u crkvi, skupilo se oko 5 500 kuna! Oduševljene smo reakcijom ljudi i vjernika koji su prepoznali našu akciju i donirali novac. Ovi putem želimo javno zahvaliti svima koji su pomogli, kao i crkvi vanka Grada koja je sudjelovala u akciji. Presretne smo što smo uspjele skupiti toliku pomoć koja zaista ide u prave ruke" - veselo nam priča Sunčica Šimunić, jedna od inicijatorica akcije.

Mi im možemo samo od srca čestitati i poželjeti malom Anti da krizma prođe u najboljem redu. Bravo cure! 

Iz kategorije: Vijesti