Datum objave: 23. Travanj 2015

Vrijedni učenici Strukovne škole prodavali svoje proizvode za pomoć Kamenčićima

Diana Ferić
Diana Ferić

Hvalevrijednu akciju u kojoj su javnosti pokazali što rade i za što se školuju i istodobno djelovali humanitarno organizirali su danas učenici i profesori Srednje strukovne škole u Šibeniku. Na platou ispred Jadranske banke od jutros u 8 sati prodaju po simboličnim cijenama svoje proizvode, a sve što zarade donirat će Udruzi Kamenčići.

 

Prodaju meleme, kako je jedna učenica u šali rekla "za gori i doli" i sapune,na bazi ljekovitog bilja, koje su sami izradili te sadnice različitog cvijeća koje su uzgojili. Kupaca je bilo puno i i učenici i ravnatelj škole Dražen Sekso koji im je davao potporu su vrlo zadovoljni.

 

" Trudimo se što više izlaziti u javnost s onim što radimo u obrazovnom procesu. Mi ne želimo od toga zarađivati nego pokazati što znamo i pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Evo ovdje su na štandu naši učenici koji se obrazuju za trgovce i kojima je i ova prodaja i kontakt s kupcima dobra praksa. Da bismo mogli prodavati ono što proizvedemo osnovali smo školsku zadrugu", objasnio nam je Sekso.

Iz kategorije: Vijesti