Datum objave: 13. Ožujak 2015

Srednjoškolci Medicinske škole skupljaju pomoć za teško bolesnog dječaka Antu

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Učenice 3.A razreda Medicinske škole Šibenik Sara Samodol, Paula Bralić, Sunčica Šimunić i Tonka Lokas zajedno sa svojim razrednim kolegama organiziraju humanitarnu akciju za pomoć liječenju teško bolesnog četrnaestogodišnjeg dječaka Antu Mučića iz Žaborića.

Ante boluje od teškog oblika tumora na mozgu. Njegovo zdravstveno stanje je jako teško, a liječenje iziskuje novčana sredstva koja samohrana majka ne može osigurati. Nakon što su srednjoškolci saznali za Antin slučaj odmah su odlučili pomoći koliko to mogu. "Pedagogica u školi nam je rekla za njega i njegovu priču i prvo smo počeli sa skupljanjem novca u školi i odlučile smo napraviti za njega nešto veće" priča nam Tonka jedna od inicijatorica akcije.

Odlučile su se na humanitarni koncert koji će se održati sljedeću subotu 21.03. u klubu Azimut. Glazbu će puštati DJ JetSet i DJ Drug Podrug a karta će biti simboličnih 10 kuna. "Sav prihod od karata ide malom Anti. Molimo vas da donirate koliko ste u mogućnosti jer svaka će kuna dobro doći" pozivaju cure na eventu na Facebooku. 

Iz kategorije: Vijesti