Datum objave: 19. Prosinac 2014

Šibenik News i Radio Šibenik u akciji:Hvala svima koji su pomogli dječaku Anti Mučiću

Diana Ferić
Diana Ferić

Uspjeli smo u zajedničkoj akciji portala Šibenik News i Radio Šibenika senzibilizirati javnost za slučaj teško bolesnog, ali poduzetnog i nadarenoj 14 – godišnjeg dječaka Ante Mučića koji je odlučio oduprijeti se bolesti kreativnim radom. Izradio je sedam maštovitih i ekoloških adventskih aranžmana koje smo u našoj zajedničkoj akciji prodavali i za Antu prikupili više od 4 000 kuna. Zadnji aranžman danas je u ime GO SDP –a koji se odmah odazvao akciji preuzela Anita Jakšić, vijećnica te stranke u Gradskom vijeću. Antin aranžman izazvao je i pozornost čelnika gradske uprave koji su također najavili da će pomoći teško bolesnom Anti i njegovoj samohranoj majci.

Ante je imao puno ambicioznije planove i želio je izraditi još aranžmana međutim iznenada je morao na novu operaciju tumora na mozgu.
Ante je dječak kojemu je u 10 godini života otkriven timor na mozgu zbog kojeg je bio potpuno oduzet. Protekle četiri godine uspio se značajno rehabilitirati, toliko da je uspio izraditi i ove aranžmane koji su izazvali veliku pozornost javnosti. Nedavno je operiran od novog tumora na mozgu, a mi mu želimo da se oporavi i uveseli nas s još puno ovakvih blagdanskih aranžmana.

Hvala svima koji su podržali našu akciju i svojim novčanim prilozima olakšali život i liječenje kreativnog i poduzetnog ante Mučića koji bi trebao postati i primjerom svima mladima u svom nastojanju da prebrodi teškoće koje mu je život donio.

 

Iz kategorije: Vijesti