Datum objave: 20. Listopad 2014

Počeli radovi na rekonstrukciji križanja Radićeve i Bosanske i uređenju te ulice

Diana Ferić
Diana Ferić

Počeli su, kako je i najavljeno, radovi na uređenju križanja Radićeve i Bosanske ulice. Jutros radnici tvrtke „Sarađen“ ruše tri garaže na pravcu kojim će se ubuduće ulaziti i izlaziti s Trga Andrije Hebranga. Grad Šibenik je za uređenje Bosanske ulice i rekonstrukciju križanja Radićeva i i te ulice ugovor potpisao s tvrtkom Sarađen. Vrijednost ugovorenih radova je oko 2,23 milijuna kuna uvećano za vrijednost PDV-a, a predviđeni rok završetka radova je 90 radnih dana.

 

Zastoj u prometu na prometnicima na kojima će se izvoditi radovi treba bi biti minimalan, ali će ga biti. Tako će jedno vrijeme izvan prometa biti gornji dio Bosanske ulice, a koristit će se alternativni pravci.

 

„Učinit ćemo maksimum da se posao odradi u dogovorenim rokovima i sa što manje problema. Promet će biti reguliran na način da će u kontinuitetu biti moguć prolaz dijelom gradilišta, a prometnu regulaciju postavljamo već u subotu“, poručuju i iz gradske uprave i iz tvrtke Sarađen apelirajući na građane da dok budu trajali radovi moraju biti i malo strpljivi.

Iz kategorije: Vijesti