Datum objave: 20. Kolovoz 2012

Pritvoren napadač na Pripuza u Haciendi

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je danas potvrdila da  je 24 - godišnjak iz Zagreba  u nedjelju oko 03,55 sati, u diskoteci u Vodicama, nožem teško ozlijedio 32 – godišnjaka iz Zagreba te će zbog kaznenog djela pokušaja ubojstva protiv njega podnijeti kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu.  Već smo javljali da se osumnjičenik sam predao policiji. Nalazi se u pritvoru policijske jedinice u Šibeniku.

 

Objavljeno u ponedjeljak u 12 sati:Mladić kojeg sumnjiče za napad nožem na Ivana Pripuza predao se policiju u Vodicama. Radi se o 24-godišnjem Josipu Kolobariću, koji Pripuza navodno poznaje otprije., javlja potla index.hr.

Pripuz, inače sin poduzetnika Petra Pripuza i nećak optuženika u procesu protiv tzv. zločinačke organizacije Zorana Pripuza, je izboden u VIP loži diskoteke Hacienda u noći sa subote na nedjelju, tijekom Severininog koncerta.

Policija i dalje istražuje motiv napada. Pripuz je u napadu uboden nožem u trbuh, te je prebačen u šibensku Opću bolnicu. Nije u životnoj opasnosti.

Policija će, kako je potvrđeno u sklopu istrage ispitati sve osobe koje su bile u VIP loži Haciende tijekom koncerta. Na ispitivanju bi se tako moglo naći i nekoliko hrvatskih "celebrityja": Antonija Šola, Korana Gvozdić, Kristina Bradač...

Iz kategorije: Vijesti