Datum objave: 20. Kolovoz 2012

Paparazzi u akciji:Stipe Petrina gol u blizini gradske plaže

Diana Ferić
Diana Ferić

Stipe Petrina postao je među lokalnim političarima u šibenskoj regiji  prvom žrtvom paparazza, ali se on zbog toga previše ne uzbuđuje. Fotografirali su ga golog dok se sa suprugom kretao svojim brodićem nedaleko od gradske plaže. Autori fotografija navode da je "sablaznio kupače", prenosimo s portala  danas. hr

Osim kupača na gradskoj plaži koji su mogli prvog čovjeka "mahale" vidjeti obnaženog, 300 metara širokim morskim kanalom, koji Primošten dijeli od otočića Smokvica, kretala su se i druga plovila.

"Nudiram, pa šta?", poruka je načelnika Primoštena Petrine, koji odbija bilo kakvu priču o sablažnjavanju budući da, kaže, nikada nije zaprimio nijednu pritužbu građana na svoje golišavo kupanje na Smokvici.

"Ma je, ja sablaznio kupače! Pa išao sam na nudističku plažu, to je glupost, ja sam bio u brodu, barem 250 metara od plaže, i kome to pada na pamet da me slika?! Svaki dan se gol kupam na Smokvici i po čemu sam ja to sablaznio ljude kad to radim već 20 godina", komentirao je Stipe Petrina, za neke žrtva paparazza, a za druge obnaženi sablažnjivač., kaže  danas.hr.
 

Iz kategorije: Vijesti