Datum objave: 27. Studeni 2011

Karađole tvrdi da Darijo Šimić laže

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon što je Darijo Šimić prozvao Upravu Šibenika ogorčen situacijom koju je zatekao na Šubićevcu uoči dvoboja s Hajdukom, javio se tajnik NK Šibenik Marko Karađole., piše Index.hr. Prisjetimo se za početak što je izjavio Šimić.

"Svašta se događalo ovdje. Epilog je da osam igrača Šibenika definitivno neće odigrati utakmicu s Hajdukom. Ova liga više nije regularna. Direktor je rekao da su stariji igrači prijetili mlađima, ali je novinare na daljnja pitanja stavio na stand by. Što se događalo, jesu li igrači što ispričali", upitao se Šimić.

"Igrače sam zatekao psihički rastrojene. Proteklih dana vršili su nad njima neviđen pritisak. Optužuju direktora Karadžolu i predsjednika Gorana Pauka. I ljudi traže njihove ostavke. Igračima su prijetili i sankcijama, riječima da "više nikada neće zaigrati nogomet. Zaista se svašta događalo. O čemu mi više pričamo? Ovo je zaista neregularna liga", dodao je nekadašnji hrvatski reprezentativac.
Marko Karađole u vezi s tim optužbama izjavio je da u životu nije vidio toliko laži. Negira sve navedeno, a ističe kako se može vjerovati kakvu količinu laži čuje...

"U životu sam vidio laži, ali takvih laži nisam nikada vidio. Odgovorno stojim iza svoje izjave da smo se sinoć rastali s igračima koji nisu željeli igrati na najkulturniji mogući način, bez ijedne ružne riječi uvrede, bez ikakvih spomena sankcija, a kamoli prijetnje da će biti izbačeni iz stana. Ako želite, otiđite kod gazda tih stanova i pitaj te ih jeli ih Karađole zvao da izbace igrače iz stana ne mogu da vjerujem pa ja sam u dva navrata 15 godina direktor NK Šibenik, a imam i 35 godina prosvjetarskog staža u srednjoj ekonomskoj školi. Što meni to treba? Smatram se poštenim i malim čovjekom koji nikada ne bi nikoga vrijeđao, vikao je Karađole na telefon.
"Šimić je bio moj ljubimac, a on se s igračima sastaje meni iza leđa"

"Ako je Darijo Šimić to uistinu izjavio onda je to nevjerojatno. On je bio moj ljubimac za vrijeme dok je igrao u reprezentaciji, divio sam se njegovom profesionalnom odnosu prema nogometu, a sada on tako. Trebao me nazvati i reći da žele napraviti sastanak s igračima koji su u štrajku i ne žele nastupati protiv Hajduka. Ja bi pripremio sobu, skuhao bi kavu, čak bi im i sokove donio, da ne govorim da je on kao profesionalac trebao i članove Uprave pozvati na taj sastanak, da se čuje i naša strana. Nikada nismo negirali dug oprema igračima i nevjerojatno je da se oni organizirali sastanak s igračima kraj crkve. Ej....", dodao je Karađole.

"Ostalim igračima koji su zaigrali nije ništa ponuđeno što ovim drugima nije. Oni nastavljaju trenirati i čekamo sljedeću utakmicu, a što će biti s ovima vidjet ćemo. Ostalo ne spada u moju nadležnost već nadležnost Uprave. Molim vas da pričekati ponedjeljak kada ćemo organizirati press konferenciju na tu temu", za kraj će predsjednik Šibenika., javlja  piše Index.hr.

Foto: Arhiva ( e.zadar)

Iz kategorije: Sport