Ponedjeljak, 25 Ožujak 2019 08:55

Borkinje i borci taekwondo kluba Juraj Dalmatinac osvojili u zagrebu četiri srebrne i jednu brončanu medalju

Napisala: 
Borkinje i borci taekwondo kluba Juraj Dalmatinac osvojili u zagrebu četiri srebrne i jednu brončanu medalju

Članovi šibenskog taekwondo kluba Juraj Dalmatinac uspješno su, sa 6 članova, nastupili na otvorenom turniru „Čigra open 2019.“ u taekwondou koji je održan  proteklog vikenda u Zagrebu.  Osvojili su  četiri srebrne i jednu brončanu medalju.Sudjelovalo je preko 300 natjecatelja iz 42 kluba. 

Najduži put do finala imale su Ira Lambaša u kategoriji kadetkinja preko 59 kg i Laura Lokas u kategoriji mlađih kadetkinja do 39 kg.
Ira je u četvrtfinalu tehničkim nokautom pobijedila protivnicu iz kluba Tigar Zagreb, a u polufinalu je svladala protivnicu na isti način. U finalu je izgubila 7:5 od protivnice iz Ogulina.
Laura Lokas je u četvrtfinalu prekidom pobijedila protivnicu iz Zaprešića, a u polufinalu protivnicu iz kluba Banija rezultatom 14:3. Finalnu borbu je izgubila od protivnice iz Zaprešića 22:12.

Srebrne medalje su osvojili i Nora Lokas u kategoriji kadetkinja do 41 kg kao i Lucija Desanić u kategoriji kadetkinja do 59 kg.
Brončanu medalju je osvojio Xingyu Chen.


Na ovom natjecanju, borce šibenskog kluba su pratili treneri Zoran Huljev i Ivana Lambaša.

 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!