Ponedjeljak, 11 Lipanj 2018 08:58

Mali članovi taekwondo kluba Juraj Dalmartinac osvojili šest medalja na međunarodnom turniru u Zadru

Napisala: 
Mali članovi taekwondo kluba Juraj Dalmartinac osvojili šest medalja na međunarodnom turniru u Zadru

Čak šest od sedam natjecatelja koji su za šibenski taekwondo klub Juraj Dalmatinac nastupili na međunarodnom taekwondo turniru za mlađe i starije kadete „Zadar open 2018“ i to po dvije zlatne, srebrne i brončane. Sudjelovalo je dvjestotinjak natjecatelja iz 30-ak klubova iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Zlatne medalje, i to u konkurenciji mlađih kadeta, osvojili su August Lambaša (-30 kg) i Laura Lokas (-36 kg). Oni su svoje protivnike svladali visokom bodovnom razlikom. August je pobijedio protivnika iz Zagreba u finalu s 10 bodova razlike, a Laura protivnicu iz splitskog Gusara s 25:12 u polufinalu, a u finalu protivnicu iz Knina s 24:5.

Srebrne medalje osvojili su Karla Drašković u konkurenciji mlađih kadetkinja do 27 kg i Lovre Rajić u konkurenciji starijih kadeta do 53 kg.

Brončane medalje osvojili su Lana Lokas u konkurenciji starijih kadetkinja do 37 kg i Xing Yu Chen u konkurenciji mlađih kadeta preko 51 kg.


Natjecateljima su u kutu bile trenerica Ivana Lambaša i presjednica kluba Nives Radić.
 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!