Ponedjeljak, 05 Listopad 2015 14:34

Devetogodišnji šibenski kartingaš Franko Škugor završio Prvenstvo Hrvatske na odličnom 4. mjestu

Napisao: 
Devetogodišnji šibenski kartingaš Franko Škugor završio Prvenstvo Hrvatske na odličnom 4. mjestu

 

Devetogodišnji šibenski kartingaš Franko Škugor nastupio je na 16. NAGRADI VIROVITICE 2015. PRVENSTVA HRVATSKE U KARTINGU. U svojoj klasi R6 ROTAX MICRO-MAX osvojio je 4. mjesto i ujedno generalno 4. mjesto u sezoni natjecanja 2015. Na 5. Karting utrci PH ujedno i završnoj sezone 2015. nastupilo je 40. karting pilota po klasama na vrhunskoj karting stazi u Virovitici.

"Ovo je njegov prvi nastup na ovoj predivnoj stazi koja se nalazi u bivšoj vojarni skoro u centru Virovitice. Staza je idealna za manje klase tipa MINI KART I ROTAX MICRO-MAX koje su ujedno i najatraktivnije za gledatelje i timove na natjecanju. Pratilo nas je dobro vrijeme na slobodnim treninzima u subotu koji su voženi od 10,00 h -18,00 h. Prilagođavali smo setup bolida i tesali vozača da se što bolje privikne na dosta tehnički zahtjevnu stazu. Sama staza je duljine 829 m i minimalne širine traka 6m, što zadovoljava visok rang licence za natjecanja." priča nam dojmove o utrci ponosni tata Hrvoje.

Obitelj Škugor ovim putem se zahvaljuje svima koji im omogućuju odlazak na natjecanja međunarodnog i nacionalnog ranga i šalju sve pohvale organizatoru natjecanja u Virovitici Automoto i karting klubu " Cobra" . Za malog Franka slijede pripreme za sezonu 2016. 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!