Datum objave: 05. Listopad 2015

Devetogodišnji šibenski kartingaš Franko Škugor završio Prvenstvo Hrvatske na odličnom 4. mjestu

Šibenik News
Šibenik News

 

Devetogodišnji šibenski kartingaš Franko Škugor nastupio je na 16. NAGRADI VIROVITICE 2015. PRVENSTVA HRVATSKE U KARTINGU. U svojoj klasi R6 ROTAX MICRO-MAX osvojio je 4. mjesto i ujedno generalno 4. mjesto u sezoni natjecanja 2015. Na 5. Karting utrci PH ujedno i završnoj sezone 2015. nastupilo je 40. karting pilota po klasama na vrhunskoj karting stazi u Virovitici.

"Ovo je njegov prvi nastup na ovoj predivnoj stazi koja se nalazi u bivšoj vojarni skoro u centru Virovitice. Staza je idealna za manje klase tipa MINI KART I ROTAX MICRO-MAX koje su ujedno i najatraktivnije za gledatelje i timove na natjecanju. Pratilo nas je dobro vrijeme na slobodnim treninzima u subotu koji su voženi od 10,00 h -18,00 h. Prilagođavali smo setup bolida i tesali vozača da se što bolje privikne na dosta tehnički zahtjevnu stazu. Sama staza je duljine 829 m i minimalne širine traka 6m, što zadovoljava visok rang licence za natjecanja." priča nam dojmove o utrci ponosni tata Hrvoje.

Obitelj Škugor ovim putem se zahvaljuje svima koji im omogućuju odlazak na natjecanja međunarodnog i nacionalnog ranga i šalju sve pohvale organizatoru natjecanja u Virovitici Automoto i karting klubu " Cobra" . Za malog Franka slijede pripreme za sezonu 2016. 

Iz kategorije: Sport
Označeno u: