Datum objave: 15. Lipanj 2015

Šibenske taekwondoiste na natjecanju u Sinju pratila i predsjednica kluba Nives Radić

Diana Ferić
Diana Ferić

Članovi taekwondo kluba "Juraj Dalmatinac" iz Šibenika nastupili su na turnir „Senjski vitezovi 2015.“ koje je za mlađe kadete i kadete održano proteklog vikenda u Senju. Na natjecanju su nastupila 204 natjecatelja iz 19 klubova iz Hrvatske i Slovenije.

 

Za šibenski taekwondo klub „Juraj Dalmatinac“ nastupili su, među mlađim kadetima Marko Lokas (-30 kg), mlađim kadetkinjama Lana Lokas (-30 kg), Lucija Desanić (-36 kg) i Tereza Berač (-39 kg). U konkurenciji kadeta nastupili su Ante Jurišić (-41 kg) i Filip Šumera (-45 kg), te kadetkinja Sara Rak (-59 kg).

Na tom vrlo jakom turniru, natjecatelji Jurja Dalmatinca nisu imali previše sreće ni sa ždrijebom ni sa sudačkim odlukama, tako da su do brončanih medalja stigli Tereza Berač, Ante Jurišić, Filip Šumera i Sara Rak. Ostali natjecatelji pokazali su izuzetnu borbenost i zalaganje, ali nažalost, nisu stigli do medalje.
Borcima Jurja Dalmatinca predstoji kraći odmor, te prelazak na ljetni režim treninga sa pripremama za nadolazeću jesensku sezonu.

 

Natjecatelje su na natjecanju vodili trener Damir Lambaša i predsjednica kluba Nives Radić.
Članovi kluba se ovom prigodom posebno zahvaljuju djelatnicima Gradskog parkinga i direktoru Goranu Bulatu koji su omogućili sudjelovanje na ovom natjecanju..

 

Iz kategorije: Sport