Datum objave: 11. Travanj 2015

Otvoren novouređeni Teniski centar Šubićevac: Politički oponenti Burić i Šupe zadali prve udarce

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Novouređeni tenski tereni Teniskog centara Šubićevac svečano su otvoreni jučer. Na svečanosti otvorenja teniskih terena bio je i gradonačelnik Željko Burić sa zamjenicima Danijelom Miletom i Nikicom Penđerom, a nakon presjecanja vrpce gradonačelnik se okušao i u prvom servisu i to zajedno sa svojim političkim oponentom Joškom Šupom, vijećnikom SDP -a.

„Ponosan sam na pet novih terena, ne samo zbog vizure već zbog onoga najvažnijeg što predstavljaju, a to je zajedništvo. Zajednički rad garantira uspjeh, a poslije teniskih na redu su nogometni tereni.“, rekao je gradonačelnik Željko Burić.

Teniskim terenima upravlja klub Šubićevac iz Šibenika koji je objedinio do nedavno dva teniska kluba: Šubićevac i Šibenik, te su zajedničkim djelovanjem postignuti značajni rezultati. Odrađenim poslom zadovoljni su i predsjednik TK Šubićevac Ivica Kostanić, te potpredsjednik Neven Nakić, uz želju da se što više mladih uključi u tenis, te druge sportove koje Šibenik nudi.

Brojne posjetitelje jučerašnje svečanosti zabavljala je klapa Nos Quatros te plesna skupina Sjene, a za gastronomsku ponudu pobrinulo se društvo obrtnika Grada i Županije.

Iz kategorije: Sport