Datum objave: 12. Listopad 2014

Značajna pobjeda MNK Crnica protiv Geniusa na Gripama

Diana Ferić
Diana Ferić

Malonogometaši Crnice bez problema su, rezultatom 2 : 7, na Gripama pobijedili MNK Genuis
„Bila je ovo itekako važna utakmica za momčad Crnice i možda najveća enigma u pripremi utakmice s obzirom na to da je Genius bio skrivena nepoznanica za trenera Silova i njegove vedete. Ali način na koji su igrači Crnice apsolvirali ovaj dvoboj za svaku je pohvalu jer govori o jednoj ozbiljnosti, odgovornosti i pravom muškom pristupu svih igrača koji su upisali svoje minute“, ističu u tom klubu.

U pripremi utakmice Crnica je imala određenih problema kod sastavljanja momčadi s obzirom na to da Silov nije mogao računati na Žarkovića, Belakušića, Mihaljevića te već od prije Bumbaka i Vukičevića, a nedostajao je i Marijo Orlović koji od prošlog ponedjeljka više ne igra za Crnicu pa je time pobjeda još značajnija.

Crnica je sjajno ušla u utakmicu i kapetan Mijat je odmah imao priliku iz kaznenog udarca dovesti svoju momčad u vodstvo, ali ga je u tome spriječila vratnica. U 9. minuti Genius je poveo i nakon toga više ništa nije bio isto jer je Crnica uzela stvari u svoje ruke i do kraja diktirala tempo, rezultat i vodila utakmicu u smjeru koji joj odgovara. Treba izdvojiti Dragana Vukovića koji je bio i više nego dobar te Marija Žumberca kao i standardno dobrog Radmana. Svi ostali igrači su se uklopili u kolektiv i zaslužuju sve pohvale.

 

To je treća pobjeda Crnice u tri kola i sljedeću utakmicu šibenski malonogometaši igrati će vjerojatno u subotu protiv momčadi Okruka.

 

Iz kategorije: Sport