Datum objave: 06. Ožujak 2012

Crnica igrala neriješeno protiv ekipe iz Ploča 2.: 2

Diana Ferić
Diana Ferić

Pred odlično popunjenim gledalištem Baldekina u derbiju 13. kola 2. HMNL jug Crnica nije uspjela svladati momčad iz Ploča. Utakmica je završila nerješeno 2.2.Strijelci za Crnicu bili su  Ledenko i Orlović.

Iako su Crničani imali inicijativu tijekom cijelog susreta ipak na kraju to nije bilo dovoljno da se probije bunker Porta Tolera, momčadi koja je svoju cijelu igru  bazirala na tvrdoj obrani i kontrama. Kad je Crnica pogotkom Orlovića povela rezultatom 2:1 činilo se da se Porto  neće stići vratiti u igru, no Saša Burđelez topovskim udarcem i malo slabijom reakcijom vratara Pešića pomogao je svojoj momčadi da neporažena napusti Krešimirov grad., javlajju iz MNK Crnica. 

Crnica nastavlja svoju borbu za vrh. Idući gost na Baldekinu, 10. ožujka  je dobra momčad splitskog Škvera koja u svojim redovima ima nekoliko prvoligaških igrača. Splitski Škver će utakmicu na Baldekinu odraditi kao "domaćin" s obzirom da je u njihovoj Spalladium areni isključena struja i nemaju mogućnost organiziranja utakmice. Crnica je spremno prihvatila da se utakmica odigra na Baldekinu nadajući se da će pred svojim vjernim gledateljima lakše doći do pobjede protiv ove uvijek nezgodne ekipe. Pobjeda bi Crnicu vratila na pobjedničke staze kojima je sigurno koračala u zadnjih deset utakmica u kojima je odigrala samo dvije utakmice neriješeno uz sve ostale pobjede. Trener Ivica Podrug od svoje momčadi očekuje maksimalni angažman i nova tri boda koja bi momčadi dala krila pred iduće kolo i gostovanje lidera prvenstva na Baldekinu, odlične  momčadi Novo Vrijeme iz Makarske., ističu u MNK Crnica

Iz kategorije: Sport