Ponedjeljak, 03 Lipanj 2019 09:38

Maštoviti početak slavlja rođedana Dalmare centra uz Aladinovo putovanje za djecu

Napisala: 
Maštoviti početak slavlja rođedana Dalmare centra uz Aladinovo putovanje za djecu

U čast svog rođendana 14. lipnja, centar najboljeg shoppinga Dalmare centar započeo s rođendanskim aktivnostima već prvog dana u mjesecu.

Svijet Aladinovih pustolovina jedan je od najljepših svjetova dječje mašte i igre. Stoga se upravo za Aladina odlučio i shopping centar Dalmare kako bi, nizom kreativnih radionica i plesnih točki najmlađim posjetiteljima, 1.lipnja najavio ovaj rođendanski mjesec.

Osim svijeta mašte i zabave, naši mališani su u subotu imali priliku i sudjelovati u «Aladinističkoj» nagradnoj igri. Na glavnom trgu Dalmare centra, brojni Aladinovi obožavatelji slikali su se s Aladinovim rekvizitima te svoje maštovite fotografije dijelili na Facebook stranicu Dalmare centra. Želja da njegova ili njena fotografija bude «najlajkanija» fotografija dana ispunila se Mariji Matic koja je osvojila Cinestar poklon bon u vrijednost od 400 kuna. (adv)

 

Objavljeno u Sponozirani članci
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!