Nedjelja, 03 Ožujak 2019 15:54

Život je maskenbal:Pogledajte maštovite dječje maškare u Dalmare centru u Šibeniku

Napisala: 
Život je maskenbal:Pogledajte maštovite dječje maškare u Dalmare centru u Šibeniku

Maškare, poklade, karneval, fašnik i mesopust razni su hrvatski izrazi za razdoblje u godini koje veseli ne samo djecu, veći i odrasle, doba godine kada se pušta mašti na volju, a maskiranje postaje neizostavan dio zabave. Ipak, neupitno je da mu se najviše vesele djeca. Tko je bilo i proteklu subotu od 17 do 20 sati u shopping centru Dalmare, koji se pobrinuo za da veliki i mali natrenutak probude u sebi čudesne likove i maske te sudjeluju u ludojkarnevalskoj povorci.

 

Sve je počelo čajankom kod Ludog Šeširdžije koji je organizirao party o kojemu će se još dugo pričati. On se glavom i šeširom pobrinuo za pravi karnevalski spektakl. Naravno, kakve bi to bile maškare bez svečane povorke, maskenbala i, na kraju, izbora princeze i princa karnevala? tako su i ove godine najkreativnije maske ponijele tu laskavu titulu, sve uz obilje smijeha i zabave.

 

Objavljeno u Sponozirani članci
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!