Datum objave: 19. Travanj 2017

Korisni savjeti:Kako do više gostiju u vašim apartmanima

Diana Ferić
Diana Ferić

Prava turistička sezona u Dalmaciji još nije ni počela, a neki iznajmljivači su već sada popunjeni kroz sve ljetne mjesece. U čemu je njihova tajna?

Trendovi na tržištu iznajmljivanja apartmana, soba, vila ili kuća za odmor govore kako se sve više vlasnika odlučuje na provjereni model suradnje sa partnerom – organizatorom privatnog smještaja. Besplatno oglašavanje, veća popunjenost i ušteda vremena samo su neki od razloga.

Direct Booker (LINK http://www.direct-booker.com/iznajmljivaci ) je vodeći online organizator privatnog smještaja u regiji, sa sjedištem u Dubrovniku, te područnim uredima i franšizama u Šibeniku, Zadru, Splitu, Zagrebu, Crnoj Gori, Sarajevu i Makedoniji.

Široka ponuda privatnog smještaja obuhvaća smještajne jedinice od vrhunskih luksuznih apartmana i vila, do studio apartmana i soba. Tim stručnjaka zadužen je za preko 4 000 smještajnih jedinica, godišnje odrade preko 50 000 rezervacija, i dovedu gotovo 200 000 gostiju godišnje.

Zašto se sve više iznajmljivača odlučuje na suradnju s Direct Bookerom?

Rezervacije su brze i jednostavne.: Vlasnici dobivaju instantnu potvrdu rezervacije sa svim detaljima koji se tiču dolazaka gostiju. Dostupnost smještaja i sve ostale važne informacije automatski se ažuriraju.

Globalna prisutnost.: Prezentacija i online prodaja obavlja se na nekoliko stotina partnerskih kanala prodaje, među kojima su i najpopularnije svjetske stranice za rezervaciju smještaja, poput Booking.com-a, AirBnb-a, Expedie itd.

Privatni account manager i korisnička služba 24/7: Svaki objekt ima vlastitog account managera koji regulira cijenu smještaja u skladu s trendovima na tržištu, i tako za vlasnika izvlači maksimalnu zaradu. Također, tu je i korisnička služba dostupna u svako doba dana i noći, koja preuzima cjelokupnu komunikaciju s gostima i brine se za sve njihove zahtjeve.

Besplatno profesionalno oglašavanje: Tim stručnjaka štedi vam vrijeme i novac, povećavajući vidljivost vašeg smještaja na turističkim web stranicama i portalima, ali i kroz razne druge kanale, poput newslettera, blogova, te društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i Twitter.

Potpuna sloboda.: Vlasnik ima punu autonomiju bez ekskluzivnog ugovora, i o svemu odlučuje sam – može se sam oglašavati i popunjavati objekte putem svojih privatnih kanala, čak i preko drugih agencija. Direct Booker vlasnicima uvijek stoji na raspolaganju, ali konačna odluka je uvijek njihova – vlasnici biraju cijenu,datume, i kućna pravila.

Uz sve to, ponuda Direct Bookera sadrži i brojne dodatne aktivnosti za vaše goste, ovisno o njihovim željama i potrebama: prijevoz, izlete, najam vozila, vodiča, zatim pogodnosti ili popuste u restoranima, klubovima, salonima za ljepotu, te još puno raznovrsnog sadržaja.

Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu direct-booker.com ili kontaktirajte s regionalnim predstavnikom, bez obaveze, na 098/193-6191.

(adv)

 

Iz kategorije: Sponozirani članci