Utorak, 17 Siječanj 2017 15:06

Učilište LIBAR:Edukacija koja otvara nove puteve u karijeri

Napisala: 
Učilište LIBAR:Edukacija koja otvara nove puteve u karijeri

Svečanom dodjelom uvjerenja polaznicima, u Pučkom otvorenom učilištu Libar uspješno je završen prvi ciklus programa stručnog osposobljavanja za Voditelja pripreme i provedbe EU projekta, jedno od trenutačno najtraženijih kvalifikacija na tržištu rada.
Uz dodijeljeno priznanje o uspješno položenom tečaju, polaznika prvog tečaja za Voditelja pripreme i provedbe EU projekta ova novostečena kvalifikacija biti će upisana i u e-radnu knjižicu. Naime, POU Libar razvio je, u suradnji sa stručnjacima koji iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo s EU fondovima, edukativni program kojeg je verificiralo i priznalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

„Ovo mi je izvrsno iskustvo za cijeli život. Predavači su sjajni i zaista su nas naučili kako se izrađuje projekt za EU fondove u praksi.“- kazala je Božica Kalik prilikom dodjele uvjerenja. Nju je tvrtka u kojoj je zaposlena upisala u ovaj edukacijski program s ciljem da nauči izraditi projekt za novi proizvod kojeg planiraju aplicirati na natječaj za financiranje iz EU fonda.

Za razliku od Božice, Vice Krnčević, diplomirani inženjer šumarstva, trenutačno je nezaposlen. Smatra da će mu novostečena kvalifikacija za voditelja izrade i provedbe EU projekta otvoriti nove mogućnosti za posao.
„Tečaj mi je bio vrlo koristan. Smatram da su nas učili predavači koji su najbolji u Hrvatskoj kad je riječ o EU fondovima. Ovo mi je odskočna daska u karijeri“-smatra Vice.

 

Objavljeno u Sponozirani članci
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!