Petak, 28 Lipanj 2019 02:12

Šibenska narodna glazba svojim rock koncertom oduševila publiku na tvrđavi svetog Mihovila

Napisala: 
Šibenska narodna glazba svojim rock koncertom oduševila publiku na tvrđavi svetog Mihovila

Šibenska narodna glazba po drugi je put za repertoar svog tradicionalnog lipanjskog koncerta, koji je večeras održan na tvrđavi svetog Mihovila, izvela rock glazbu i ponovno oduševila publiku.

Počeli su odmah oštro s "I love rock and roll" u aranžmanu svog dirigenta Damira Marušića ,a onda nastavili s Beatlesima, Sinatrom, Pričom sa zapadne strane. Potom je uslijedio poznati sentiš "Noći u bijelom satenu" , pa McCartey, Stevie Wonder, Georg Michael, Sting, malo latino zvuka da bi završili jednako oštro s Knock on Wood. Gosti su im bili Ive Županović, koji je otpjevao "Da sam ja netko", Danijela Prpić i Vojo Marković koji su izveli Shallow , a Vojo Marković je, uz pratnju mladih snaga Jelene Žaje na violini i Bartola Pelajića na harmonici, otpjevao Cohenov "Dance me to the end of Love". Glazbari i njihovi gosti tri puta su izlazili na bis, a publika ih je ispratila na nogama, snažnim pljeskom i uzvicima oduševljenja upućenim i maestru Damiru Marušiću.

 

Bila je to još jedna večer za pamćenje na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!