Četvrtak, 30 Svibanj 2019 23:45

Zrinka Magazin otvorila svoju prvu samostalnu izložbu fotografija i nazvala ju "Panta rei"

Napisala: 
Zrinka Magazin otvorila svoju prvu samostalnu izložbu fotografija i nazvala ju "Panta rei"

Zrinka Magazin po zanimanju muzejska kustosica, profesorica francuskog jezika i književnosti, etnologinja i kulturna antropologinja, ali i zaljubljenica u fotografiju otvorila je večeras u klubu Azimut u Šibeniku svoju prvu samostalnu  izložbu fotografija pod nazivom "Panta Rei", a plakat za tu izložbu izradio je garafičar Zvonimir Vila koji već nekoliko godina živi i stvara u Šibeniku.

 

Osim brojnih Šibenčana podržati su je došli i članovi šibenskog Foto kluba i Foto video kluba zadar čija je članica,a zajedno s ostalim članovima tih klubova sudjelovala je na više od 50 izložaba.

 

"Ovom izložbom otvaram jedan novi svijet unutar sebe i bilježim trenutak jedne ujedno motivski smirujuće, ali i kaotične stvarnosti dubine koja je dinamična, koja se kreće, ne miruje, ne postavlja pitanja i ne traži mnogo odgovora ali je u konstantnom kretanju. Iz dana u dan postojimo i postajemo, otkrivamo nove razloge, energije, ljubavi, snove i želje koje pomiču naše granice i sposobnosti, stavljaju nas u taj neprekidan tok života s kojim nastojimo hvatati korak, oplemeniti ga svojim postojanjem i raspršiti svoje ovozemaljske ‘kapljice života’ po svemiru", kaže Zrinka Magazin.

U glazbenom dijelu programa nastupila je Nataša Plazibat sa svojim bendom.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!