Petak, 03 Kolovoz 2018 00:36

Talijan senzualnog glasa Mario Biondi oduševio i rasplesao publiku na tvrđavi svetog Mihovila

Napisala: 
Talijan senzualnog glasa Mario Biondi oduševio i rasplesao publiku na tvrđavi svetog Mihovila

Mario Biondi, specifični jazz vokal kojeg ne zovu bez razloga talijanski Berry White održao je u srijedu, 2. kolovoza koncert na tvrđavi svetog Mihovila na kojem je pjevao svoje poznate hitove, ali i pjesme s novog albuma Brazil na kojem se miješaju elementi soula, jazza, popa i bossa nove, a nastao je iz suradnje s renomiranim brazilskim glazbenicima i međunarodnim umjetnicima.

 

Iako se odmah osjetila njegova povezanost s publikom veći dio koncerta publika je odsjedila, da bi se na kraju, kada je zapjevao „This is What Your Are“ podij ispred bine bio pun njegovih rasplesanih obožavatelja i u takvoj atmosferi su ga ispratili pljeskom i ovacijama.

Na koncertu je spomenuo i nedavno preminulog hrvatskoj pjevača Olivera Dragojevića kazavši da je bio prava zvijezda i njemu u čast otpjevao je „Handful of Soul“.


Mario Biondi pjeva na engleskom i talijanskom jeziku i to ne samo svoje pjesme nego i neke obrade pa je tako večeras na svoj način izveo Sadeinu „Smooth operator“.

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!