Ponedjeljak, 26 Veljača 2018 14:44

Desetero učenika osnovnih škola u Županiji nagrađeno na 20. LIK-u "Mitovi i legende"

Napisala: 
Desetero učenika osnovnih škola u Županiji nagrađeno na 20. LIK-u "Mitovi i legende"

Učenicima koji su za svoje likovne radove nagrađeni na ovogodišnjem, 20. LIK-u - natjecanju učenika osnovnih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna uručena su danas priznanja u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića.

 

Tema natjecanja bili su „Mitovi i legende“. Prvo mjesto osvojili su Jakov Bego iz OŠ Jurja Šižgorića, mentorica Ivana Skroza; Katarina Verović iz OŠ Skradin, mentorica Livia Markovina; Ivana Palić iz OŠ Kistanje, mentorica Ana-Marija Trevižan Vujčić; Jelena Matošević iz OŠ Vjekoslav Kaleb Tisno, mentorica Ivana Skroza; Antonio Vranjić iz Katoličke osnovne škole, mentorica Milena Mikulandra i Matea Vukičević iz OŠ Meterize, mentor Antoni Paškov. Dva druga mjesta osvojile su Lana Budimir i Lucija Kljajić iz OŠ Vidici, mentorica Stela Čuturić dok je treće mjesto pripalo Mari Birkeš iz Katoličke osnovne škole, mentorica Milena Mikulandra. Dodjeljena je i nagrada za 4. mjesto i toučenici  Niki Erak iz OŠ Pirovac, mentorica Manuela Serdarev.

 

Na natjecanje se javilo 13 škola, a sudjelovalo je 28 učenika.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!