Srijeda, 30 Kolovoz 2017 09:06

Zahvaljujući Večerima dalmatinske šansone slijepa pjevačica Bruna Bernardi surađivat će s poznatim glazbenikom Slutskim

Napisala: 
Zahvaljujući Večerima dalmatinske šansone slijepa pjevačica Bruna Bernardi surađivat će s poznatim  glazbenikom Slutskim

Slijepa pjevačica  hrvatskih korijena koja živi u Švicarskoj Bernarda Bruni nije na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku očarala samo publiku i žiri već i poznatog američkog glazbenika Allana Slutskog koji je u Šibeniku boravio zahvaljujući hrvatskoj pjevačici s američkom adresom Tommi Mischell.

 

Svojim odličnim nastupom na šibenskom festivalu (Večeri dalmatinske šansone Šibenik) mlada i talentirana pjevačica Bernarda Bruno pokazala je da se trud i upornost uvelike isplate. Šibenska publika Bernardu je primila iznimno srdačno i toplo u obje večeri. U prvoj je večeri otpjevala svoju uspješnicu iz 2014. „Olujna noć“, a sutradan je predstavila i svoju novu pjesmu „Ti i ja“ s kojom je krenula u osvajanje radio postaja, piše Večernji list.

 

Njezin fantastičan nastup pratio je i Allan Slutsky, dobitnik Grammy-a za produkciju i aranžman, inače voditelj orkestra na Broadway-u. Bernarda ga je oduševila svojim vokalom te joj je dao komplimente za izvedbu, prepoznajući njen talent. No, tu priča ne prestaje pa je tako nakon usmenih komplimenata po završetku festivala u Šibeniku, Bernarda dobila i konkretnu ponudu za suradnju s Allanom Slutskyjem. O čemu se točno radi, saznat će se uskoro, a Bernarda je izjavila kako i same komplimente ovog svjetski poznatog i nagrađivanog producenta smatra velikim uspjehom. Bernardin novi pop-singl „Ti i ja“ je nastao u suradnji s odličnim timom kojeg čine Duško Rapotec Ute koji se pobrinuo za skladbu, aranžman, ali i za produkciju zajedno s Ivom Popeskićem, dok je Robert Pilepić u suradnji s Bernardom radio na stihovima pjesme. Mlada glazbenica je nastupila posljednja na festivalu čime joj je ukazana čast da zatvori 20. festival u Šibeniku, a ovih dana ponovo ulazi u studio gdje će snimiti i englesku verziju pjesme „Ti i ja.“

Čestitamo Bernardi na odličnim vijestima!, kažu u Večernjem listu.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!