Četvrtak, 10 Kolovoz 2017 13:11

FOTOZavršeno četvrto,uspješno izdanje SuperUho Festivala u Primoštenu nastupom Jamesa Lavellea

Napisala: 
FOTOZavršeno četvrto,uspješno izdanje SuperUho Festivala u Primoštenu nastupom Jamesa Lavellea

Točku na i ovogodišnjeg  vrlo uspješnog, 4. SuperUho Festivalu koji je održan na idiličnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica u Primoštenu stavio je James Lavelle svojim DJ setom.

Lavelle je i glavni lik filma "The Man from Mo'Wax" koji je na na Iskonovoj festivalskoj plaži prikazan uoči prvog dana SuperUha.

On je jedan od ključnih aktera bristolske glazbene scene devedesetih i pokretača lokalne glazbene revolucije koja će se pod etiketom trip hop postepeno proširiti diljem svijeta, a njegova životna priča je dobar primjer koji dokazuje koliko je tanka crta između propasti i uspjeha.

Sinoćnji  finale SuperUha začinio je britanski kantautor Billy Bragg. Svirali su i punk veterani The Membranes i Buzzcocks, Mašinko i slovenski bend Trobecove Krušne peći.

Brojni posjetitelji koji su bili smješteni u festivalskom kampu opraštaju se danas teška srca sa SuperUhom i jedva čekaju njegovo peto izdanje na istom mjestu.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!