Datum objave: 25. Rujan 2016

FOTO: Adrenalinsko ludilo zavelo sve članove šibenskih obitelji

Šibenik News
Šibenik News

Adrenalin ovaj vikend stanuje na šibenskoj adresi, a za sigurnu količinu istog zaduženi su kaskaderi auto showa Crazy Cars koji se ovih dana održava na Šubićevcu. 

 

Poligon uz nogometni stadion obilježili su tragovi guma motora, automobila i čudovišnih vozila na četiri kola koja gaze sve pred sobom okupio je ljubitelje brzine i auto-moto ludorija svih generacija od onih u dječjim kolicima do djedova. 

 

Podjednako muškarci i žene uživaju u benzinskom showu na poligonu i izvedbi kaskadera koji to rade pred publikom i pred filmskom kamerom. Ništa od izvedenog posjetiteljima je zabranjeno raditi kod kuće, ali pozvani su statirati u nekim od izvedbi što su Šibenčani i Šibenčanke objeručke i s osmijehom na licu prihvatili.

 

Vožnja motora na jedno kolo, bez ruku, okretanje automobila na bok ili prolazak među stolicama, a da nijedna dođe u kontakt  s automobilom. Vatra i uništavanje manjeg automobila pod gumama čudovišnog stroja samo su dio programa koji su kaskaderi Crazy cars showa izveli jučer, a što će ponoviti već danas. 

 

Što su Šibenčani vidjeli jučer i u čemu će guštati ponovno danas pogledajte u fotogaleriji Darka Relje. 

Iz kategorije: Kultura