Datum objave: 06. Rujan 2016

FOTO:Oduševljenje slavljem City Lifea uz Tonyja Cetinskog i vatromet

Šibenik News
Šibenik News

Poznati hrvatski glazbenik Tony Cetinski, na oduševljenje brojnih obožavatelja sa šibenskom adresom, uveličao je rođendansko slavlje City Life, shopping centra u srcu Krešimirovog grada. 

 

U povodu deset godina uspješnog rada u City lifeu, nekadašnjoj robnoj kući, pripremljena je proslava uz brojne pogodnosti za vjerne kupce brendova, odnosno trgovina koje su svoje mjesto poslovanja pronašle upravo u ovom trgovačkom centru. 

 

Brojne trgovine počastile su kupce popustima od deset, petnaest ili više posto što su Šibenčani objeručke prihvatili te su se počastili kupnjom po sniženim cijenama omiljenih brendova smještenih na tri etaže. 

 

Dok su jedni kupovali u toplini shopping centra, ostali posjetitelj uživali su glazbenom programu i rođendanskoj torti ispred samog ulaza u prohladnoj noći čiju je temperaturu podigao nastup istinske zvijezde hrvatskog glazbenog nega, Tonyja Cetinskog. 

 

- Čestitamo ovu lijepu godišnjicu. nadam se da ćemo se dobro zabaviti. Dugo nismo bili u Šibeniku - priznao je Tony pred nastup koji je oduševio brojnu publiku svih generacija. Uz stare i neke nove hitove pjevali su svi, a nisu izostali ni popularni selfiji zbog čega će se mnogi na rođendansko slavlje City Lifea podsjećati još dugo vremena. 

 

Deseta godišnjica poslovanja City Life shopping centra privedana je kraju uz predivan vokal Tonyja Cetinskog i vatrometom nad krovovima kuća Krešimirovog grada već pomalo obavijenim noćnim pokrivačem. 

Iz kategorije: Kultura