Datum objave: 18. Lipanj 2016

FOTO: Svjetski PR stručnjak, oduševljen Šibenikom i Majom Spahijom seli u Hrvatsku

Šibenik News
Šibenik News

Šibenska ljepotica Maja Spahija sinoć je ostala bez krune najljepše Hrvatice. Priliku da predstavlja Hrvatsku na izboru Miss svijeta dobila je Istrijanka, Angelica Zacchigni.

 

Izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta održan je u petak, 17. lipnja, u resortu Solaris kod Šibenika, a jedan od članova žirija, svjetski PR stručnjak, Neil Krisralam toliko je oduševljen viđenim da je cijelom svijetu objavio kako seli u - Hrvatsku.

 

Ljepota Hrvatica, ali i šibenskog kraja, oduševila je Neila toliko da nije odolio svoju novu ljubav podijeliti s ostatkom svijeta.

 

- Bila je ovo čarobna večer s mnogo predivnih iznenađenja. Ne samo da sam bio u žiriju, nego sam dobio priliku da se okušam u nečemu novom. Službeno je: selim se u Hrvatsku, napisao je Neil na svom Instagram profilu.

 

Pun riječi hvale bio je Neil ne samo za iskustvo koje je doživio u Šibeniku već i za svoju domaćinu, donedavno Miss Hrvatske, Šibenčanku Maju Spahiju za koju je napisao da je pravo nadahnuće i najprizemnija misica koju je ikad upoznao.

 

- Bez tebe, svo ovo predivno iskustvo tijekom mog boravka ovdje, ne bi bilo moguće - poručio je lijepoj Maji.

 

Kao vegatarijancu, posebno mu se svidio soparnik ili, kako ga je nazvao, hrvatska vegetarijanska pizza, jeo je u najboljem hrvatskom restoranu sa šibenskom adresom, Pellegrini, prošetao starom gradskom jezgrom i sve te hvale na račun Šibenik podijelio sa svijetom.


 

Iz kategorije: Kultura