Datum objave: 22. Kolovoz 2015

Dašak Londonske underground techno scene sinoć na plesnom podiju Aurore

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Sinoć su na plesnom podiju Aurore došli na svoje svi partijaneri željni dobrog nekomercijalnog techno zvuka. Izostala je standardna publika koja u isto vrijeme ide na Sandru Afriku i Fedde le Granda, ali zato su pravi poznavatelji britanskog i hrvatskog techno ritma solidno ispunili terasu kluba usprkos lošim vremenskim uvjetima.

Trevor Rockcliffe, londonski DJ koji je na sceni preko 20 godina, svojim prepoznatljivim funky techno zvukom rasplesao je svakoga sinoć u publici. DJ koji je učio od najboljeg, Carla Coxa, i koji se u početku dosta naslanjao na njegov zvuk tijekom godina je stvorio svoj prepoznatljiv izričaj koji i danas,  nakon slave u 90-ima, itekako privlači pozornost. Zanimljivo je da je Trevor prije točno 18 godina imao svoj prvi nastup u primoštenskoj Aurori, tako da mu je sinoćnja svirka bila svojevrsni povratak nakon toliko godina na isto mjesto gdje je svirao u svojim počecima.

Britanac je peglao do nešto iza 5 sati kad je prepustio domaćem Edy C-u da završi jučerašnji party.

Kako su partijaneri uživali u londonskom underground technu i plesali bez obzira na kišu pogledajte u našoj fotogaleriji u nastavku.

Iz kategorije: Kultura