Datum objave: 27. Srpanj 2015

FOTO Nera Gojanović i Đani Stipaničev nastupili sinoć na Roškom slapu

Šibenik News
Šibenik News

 

Dvoje Šibenčana iznimnog glasa - Đani Stipaničev i Nera Gojanović, uz pratnju na klaviru Gordane Pavić proširili su svoju dosadašnju suradnji i izvan festivala i glazbenih događanja. Ove turističke sezone, s posebno zanimljivim i publici dragim repertoarom koji sadržava talijanske kancone, filmsku glazbu i evergreene nastupaju samostalno, uglavnom po Dalmaciji. Otvorili su nedavno Paško kulturno ljeto, a sinoć su oduševili publiku na Roškom Slapu.

"Đanija i mene je spojila najprije Šibenska narodne glazba, jer smo zajedno nastupili na njihovom koncertu u Lisinskom u Zagrebu. Pjevali smo i na koncertu "Zdravo o zvizdo mora" i na Večerima šansone u Šibeniku. Ivo Mikuličin, Dušan Šarac i Branko Viljac su, kao pravi glazbeni znalci, prepoznali dobrobiti naše suradnje i povezali nas. Budući da je publika to dobro prihvatila ove sam godine Đaniju predložila da osmislimo zajedničke nastupe jer se slažemo i po senzibiliteti i po glasovima. Đani je izniman profesionalac i odličan čovjek i zaista uživamo radeći zajedno", kazala nam je Nera Gojanović.

Njihov je sinoćnji koncert u iznimnom ambijentu Roškog Slapa privukao brojnu publiku i turiste i domaće ljudi i svi su redom uživali. Nera Gojanović i Gordana Pavić sudjeluju od prve godine na Večerima uz Krku, sada manifestacije Zvuci Krke – The Sounds of the River.

Iz kategorije: Kultura