Datum objave: 21. Svibanj 2015

VIDEO U subotu u Kuglani povratak u 50-e i 60-e uz veliki rockabilly i RnR live show

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Ljubitelji plesnog rockabilly zvuka s juga Amerike iz zlatnih godina prošlog stoljeća, ovu subotu u Šibeniku će doći na svoje. U klub Kuglana na Šubićevcu dolazi zadarski cover bend Pacific Bullets koji će sigurno rasplesati posjetitelje svih generacija. Više o sastavu kazao nam je Ante Kozulić, vokal i gitara benda.

"Pacific Bullets je cover bend iz Zadra čiji se repertoar bazira na rockabilly i rock n roll klasicima izvođača kao što su : Elvis Presley, Gene Vincent, Johnny Cash, Eddie Cochran, Roy Orbison, Ritchie Valens, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Buddy Holly, Stray Cats,... Mnogi će u tim pjesmama prepoznati velike hitove, odnosno evergreen-e, koji su prepuni country, blues, swing, pa i surf zvuka. Odnedavno je repertoar dodatno proširen s pjesmama domaćih izvođača koje odišu duhom prošlih vremena, tako da su zastupljeni i ovi izvođači :Đavoli, Fantomi, Prljavo Kazalište, Animatori"

Cilj benda je od samih početaka bio približiti današnjoj publici duh 50-ih i 60-ih godina kada je odlazak na koncert bio ustvari odlazak na ples! Bend njeguje stari „vintage“ zvuk, a pjesme izvodi u originalnim aranžmanima. Svi članovi benda imaju dugogodišnju glazbenu karijeru tijekom koje su nastupali na svim vrstama pozornica u Hrvatskoj, a i internacionalno..

Ovaj pravi rockabilly spektakl na rasporedu je u subotu od 23 sata, a ulaz se ne naplaćuje.

 

 

Video

Iz kategorije: Kultura