Datum objave: 23. Siječanj 2014

Rekreacija uz dozu dobre zabave u plesnom klubu Art

nm
nm

Šibenski plesni klub "Art" je škola latino-američkih plesova, u kojoj polaznici mogu naučiti plesove poput salse, bachate, cha-cha-cha i ostalih, a pored toga rekreirati se možete i uz  Zumba fitness. Želite li na zabavan način vratiti svoju kondiciju i liniju, zumba će vam upravo u tome pomoći, namijenjena je svim dobnim skupinama jer će vas na jednostavan a opet dinamičan i zabavan način uvesti u trening.

Klub je u svojoj maloj plesnoj zajednici okupio je ljude različite dobi, spola i zanimanja kojih veže jedna zajednička stvar-ljubav prema plesu, a kroz treninge plesa vodi ih vodi  talentirani i simpatični  trenerski dvojcu iz Splita, Maja i Jerko, koji su sve osvojili svojim vedrim pristupom i susretljivošću, a treninge zumbe prvi muški instruktor zumbe u Šibeniku, Marko Fuštin. Misija kluba je  prenošenje plesnog znanja i iskustva na sve one željne takvog oblika rekreacije, a vizija-oživljavanje i širenje plesne kulture u Šibeniku općenito.

Dijapazon polaznika tog kluba se kreće od srednjoškolaca, pa do ljudi srednjih godina različitih zanimanja. Jedino je karakteristično da ženski spol ipak iz sezone u sezonu ima blagu prevlast, a svima skupa je zajednička je ljubav prema plesu.  Članovi kluba najviše se nagrađuju dobrom zabavom, a svoje vještine stečene marljivim vježbanjem pokazuju najmanje jednom mjesečno na plesnim party-ma na kojima su svi ljubitelji plesa dobrodošli.

Novi plesni tečaj u klubu Art počinje 15.02. u 17 sati, s tim da je prvih mjesec dana besplatno, a parovi dobivaju cak 2 mjeseca besplatnog tecaja!

Iz kategorije: Dokolica i rekreacija