Četvrtak, 11 Travanj 2019 16:56

Županija i Grad Knin donirali prijenosna računala dvama djevojkama, kćerima hrvatskih branitelja

Napisala: 
Županija i Grad Knin donirali  prijenosna računala dvama djevojkama, kćerima hrvatskih branitelja

Šibensko – kninska županija kupnjom jednog prijenosnog računala i ove godine uključila se u projekt „Pomozimo studentima i maturantima – djeci hrvatskih branitelja kupnjom prijenosnog računala“. U ime šibensko - kninskog župana Gorana Pauka, njegov zamjenik Nikola Blažević danas je u Zagrebu uručio prijenosno računalo Anamariji Palić, učenici Srednje strukovne škole Kralja Zvonimira u Kninu, kćeri hrvatskog branitelja Josipa Palića.

Riječ je o humanitarnoj aktivnosti koja se provodi od Iloka do Cetine u organizaciji Odjela za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske čiji je cilj darovati informatičku opremu djeci hrvatskih branitelja koja žive u teškoj materijalnoj i financijskoj situaciji.

Na svečanoj podjeli prijenosnih računala djeci hrvatskih branitelja nazočili su i predsjednik podružnice UDVDR Šibensko – kninske županije Luka Petrina kao i gradonačelnik Grada Knina Marko Jelić koji je u ime Grada Knina uručio prijenosno računalo Luciji Ercegović, studentici Medicinskog fakulteta u Zagrebu, kćeri hrvatskog branitelja Ivana Ercegovića.

 


 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!