Četvrtak, 09 Kolovoz 2018 22:28

Tuna fever Rogoznica:Pali prvi kapitalci od oko 70 kg,pobjedu dijele Splićani i Bračani

Napisala: 
Tuna fever Rogoznica:Pali prvi kapitalci od oko 70 kg,pobjedu dijele Splićani i Bračani

Pobjednici prvog natjecateljskog dana 'Tuna fever Rogoznica 2018' su posade brodova 'Game on' iz Splita i bračkog SRD 'Arbun' jer su njihove posade ulovile najveće tune teške 69,2 kilograma. Splićani i Bračani tako su podijelili pobjedu prvog dana što je prvi takav slučaj u povijesti ovoga natjecanja. Spretni ribolovci bili su s razlogom zadovoljni pobjedama, kako kažu bilo je naporno, no trud se itekako isplatio.
Osim pobjednika tune su ulovili i članovi posada brodova 'Tragos' 41,8 kilograma, posada broda 'Starac' ulovila je tunu tešku 55,2 kilograma, ekipa broda 'Mojo' svladala je kapitalca od 44, 4 kilograma, dok je posada 'Super Cata' zabilježila ulov od 40,6 kilograma.
Prvi dan natjecanja prošao je u izvrsnom raspoloženju već od ranog jutra kada su se put rogozničkog akvatorija otisnuli ljubitelji ribolova na morske kapitalce iz Hrvatske te još deset svjetskih zemalja. Natjecanje u organizaciji splitskog kluba 'Big game fishing Croatia' ponovno je okupilo veliki broj domaćih i stranih gostiju, a svi oni mogli su se slikati s ulovljenim kapitalcima. Svi posjetitelji će u besplatnim porcijama tune moći uživati sutra navečer na rogozničkoj rivi. Prvi natjecateljski dan završen je dodjelom nagrada i koncertom grupe 'Viva'.

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!